TUINTRENDS 2022

Langzaam bewegen we ons naar langere en lichtere dagen, oftewel: het voorjaar is in aantocht! Bij ons kriebelen die groene vingers als nooit tevoren. In de tuintrends van 2022 vind je dan ook heel veel groen. Ga jij voor stoer en harmonieus, onbewerkt en rustgevend of toch kleurrijk en ontspannen? Eén ding is zeker: er is ruimte voor groen en biodiversiteit, veel natuurlijke en duurzame materialen, een eindeloos kleurenpalet én zorgeloos genieten.

Tuintrend #1: Fresh reset

Modern, groen en industrieel

Een nieuw (tuin)seizoen betekent een nieuwe, frisse start. Dat is precies waar Fresh Reset voor staat! Maak bewuste keuzes: ga voor duurzaam en draag bij aan de biodiversiteit in je tuin.

Deze tuintrend combineert natuurlijke en duurzame materialen, zoals tuinmeubelen van hout & bamboe met accessoires in frisse contrastkleuren. Zo vormt het een stoer en strak geheel en is jouw tuin helemaal ready voor een frisse start!

Tuintrend #2: Unpolished Nature

Één met de natuur

Bij de unpolished nature trend wordt jouw tuin een oase van rust, waar alles ongepolijst en puur natuur is. De tuintrend heeft een vleugje nostalgie en is gericht op de totale relaxstand. Je ziet tuinmeubelen die de natuur reflecteren, bijvoorbeeld van gevlochten riet en hout. De warme, aardse en natuurlijke kleuren van de tuinmeubels worden gecombineerd met tuindecoratie en accessoires met zachte pastelkleuren en in verfijnde vormen.

 

Tuintrend #3: Spring Bliss

Elke dag vakantie!

De ultieme spring bliss tuin voelt aan alsof het elke dag vakantie is. Een vrolijke en kleurrijke plek waar je steeds opnieuw onbezorgd kunt ontspannen. Echt de place to be! Bij deze trend zien we tuinmeubels met bonte kleuren en accessoires, zoals parasols en buitenkleden met vrolijke prints. Voor het echte vakantiegevoel mag een barbecue natuurlijk niet ontbreken! Houd je van een gezellige, kleurrijke tuin, dan past deze tuintrend helemaal bij jou!

Maak jouw droomtuin werkelijkheid

Kun je niet wachten om jouw droomtuin samen te stellen? Of ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Bezoek onze tuinmeubelafdeling voor advies op maat en nog meer inspiratie.