Heerlijke menu’s

Ontdek onze warme gerechten, bereid met liefde om je hart te verwarmen.


Bij ons geniet je van heerlijke warme menu’s met keuze uit friet of brood. Of ga voor een van de drie soorten pizza’s, of ga voor een gezonde wokschotel of een pannetje kipsaté. Ook hebben we vegetarische keuzes, zoals de avocado burger.

Heb je allergieën? Geen zorgen, vraag gerust naar de mogelijkheden. We bieden ook veganistische en halal opties aan, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd bij ons. Kom langs en ontdek ons gevarieerde menu!

Ontdek het kindermenu van Onno de Eekhoorn! Voor slechts €5,95 krijg je een gevulde menu box. Begin met het kiezen van een bijgerecht, zoals appelmoes, en pak vervolgens je favoriete drankje uit de stelling naast de boxen. Neem daarna je kids box mee naar de warme gerechten, waar je kunt kiezen tussen kipnuggets of frikandelletjes, geserveerd met heerlijke frietjes. Laat de kleintjes genieten van een smakelijke maaltijd!

Op donderdag en vrijdag hebben wij koopavond tot 21 uur, zodat je rustig kunt komen winkelen in de avond. Geniet van een warme maaltijd en je heb daarna nog voldoende tijd om te winkelen. Op andere dagen zijn wij geopend tot 18 uur en op zondag tot 17.30 uur. Onze warme gerechten worden natuurlijk de hele dag geserveerd, dus je kunt op elk moment van de dag genieten van een heerlijke maaltijd bij ons. Kom langs en ontdek ons uitgebreide menu!

EEN UNIEK DAGJE UIT BIJ INTRATUIN DUIVEN

Bezoek De Proeftuin om even heerlijk te ontspannen tijdens het winkelbezoek.