HET HOTEL

Het thema ‘Het Hotel’ van 2021 stond grotendeels in het teken van zwart, goud en cerise! Een echte Hotel Chique vibe met zwarte hangers, ornamenten en decoraties. De roltrap was gedecoreerd met gekke magische wezens, sierlijke pluimen, Parijse taferelen en schitterende kroonluchters. Eenmaal boven kon je dwalen langs de op kleur gesorteerde kersthangers, notenkrakers en disney’s magische kerstfiguren. Er was zelfs een Disney kasteel van wel 8 meter hoog!

Uiteraard konden de Lemax kersthuisjes afdeling, het Candy Land thema, het kerstbomenbos, de Dijk Natural Collections, de XXL Countryfield Christmas shop, de luxueuze shop-in-shop van Light&Living en de binnen- en buitenverlichting shop niet ontbreken tijdens Christmas World 2021.

VOORPROEFJES OM IN DE KERSTSFEER TE KOMEN

Leuk dat je dit leest. Hier start namelijk je voorbereiding en voorpret van je bezoek aan onze Kerstshow en wél de grootste van Europa. Volg ons via Facebook, Instagram of YouTube voor nog meer previews en meer gave kerstcontent.

Veel kijkplezier en tot snel bij Intratuin Duiven!

CHRISTMAHOLIC BIJ CHRISTMAS WORLD

09-10-2021 DOOR SASKIA DE LAAT
Het kerstseizoen is eigenlijk pas écht begonnen als de kerstshow bij Intratuin Duiven open is. En dat is vanaf NU het geval. Vandaag, 9 oktober 2021, wordt het lint dat de bovenste verdieping afsluit weggehaald. En dat is waar je al die prachtige kerstversieringen kunt vinden. Wij hadden heel veel mazzel & waren er gisteravond al. Hier is het sfeerverslag van de Intratuin Duiven kerstshow 2021!
> BEKIJK ALLE FOTO’S EN LEES HET HELE BLOG VAN CHRISTMAHOLIC

VERWONDERLAND ‘HET HOTEL’

09-10-2021
Christmas World 2021 is eindelijk geopend! Waan je door een bos vol kerstbomen, kijk je ogen uit bij alle twinkelende kersthuisjes en laat je betoveren door ons thema ‘Het Hotel’ op de roltrap naar de kerst- en sfeerafdeling. Tot 31 december exclusief te zien bij Intratuin Duiven. Tot snel!

OPENING CHRISTMAS WORLD

15-09-2021
Heb jij al enig idee wat het thema van dit jaar gaat worden? Stap vanaf 9 oktober in een magische wereld vol verwondering bij Christmas World Duiven! Kan je niet wachten? Op 4 oktober gaat de kersthuisjes afdeling al open m.u.v. de roltrap & bovenverdieping.🤩

Binnenkort delen we meer, dus stay tuned!

DE OPBOUW IS BEGONNEN!

01-09-2021
Yes! Sinds afgelopen weken zijn we druk bezig met de opbouw van Christmas World 2021! Zaterdag 9 oktober is het zover, dan is de kerstshow officieel geopend! Voor wie niet kan wachten: ga naar facebook voor een voorproefje 😏

Sneak Peak Christmas World 2021

SNEAK PEEK CHRISTMAS WORLD 2021

16-08-2021
Het duurt nog wel even tot Kerstmis, maar achter de schermen zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor Christmas World 2021! Na dit bewogen jaar rondom Covid-19 kunnen we niet wachten om one kerstshow medio oktober te openen! Het wordt een magische kerst vol verwondering, met de laatste trends als inspiratie. In de afgelopen weken zijn de eerste onderdelen van het decor klaargemaakt en in de winkel zijn we druk bezig met opruimen om plaats te maken voor de nieuwe kerstcollecties. Ben jij benieuwd wat voor thema er dit jaar zal komen? Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebook- en Instagram pagina’s!