EVEN UITRUSTEN IN DE PROEFTUIN

Lokaal genieten en ontspannen


In het hart van Intratuin Duiven bevindt zich het restaurant “De Proeftuin”. De Proeftuin biedt je de mogelijkheid om te ontspannen en te rusten na een belevingsreis door onze prachtige kassen. Voordat je verder gaat, kun je genieten van heerlijke koffie met iets zoets uit eigen keuken, een vers belegd broodje of complete menu’s met friet. Ook aan de kleintjes is gedacht en kun je een kidsbox bestellen of voor een saucijzenbroodje gaan. Naast de zitgelegenheid kunnen ze meteen spelen in de indoor en outdoor Klimtuin.

Seizoenswisselingen zoals je deze in ons tuincentrum vindt, komen ook terug in onze horeca. Er wordt gewerkt met verse producten die ter plekke bereid worden. De producten worden vers gehaald uit “Onze Groentetuin”.

De Proeftuin biedt je de mogelijkheid om plaats te nemen in verschillende sfeervolle omgevingen. Zijn er beneden weinig zitplaatsen? Neem dan de trap naar boven en kun je rustig genieten van al het lekkers. 

Wil je met familie of vrienden tijdens je bezoek aan de Intratuin genieten van een unieke High Tea? Ook dit is mogelijk bij De Proeftuin.

Door het jaar heen stellen we diverse seizoensgebonden High Tea arrangementen voor je samen. Hierin vind je altijd een afwisseling van warm en koud en zoet en hartig. Wat lekkers voor iedereen dus. En natuurlijk krijg je onbeperkt thee!

Naast ieder seizoen een nieuwe high tea, hebben we nu ook een nieuwe high tea speciaal voor de kinderen! Neem je zoon of dochter gezellig mee voor een uitje naar Intratuin Duiven en geniet samen met ze van een lekkere high tea.

Reserveer online

START JE DAG MET EEN HEERLIJK ONTBIJT

In de proeftuin kun je op elk gewenst moment van de dag terecht. Begin je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet voor maar €5,95 per persoon met diverse vers gebakken broodjes en croissants, een heerlijk gekookt eitje en keuze uit verschillend luxe beleg en salades. Maak je ochtend compleet met een glas verse sinaasappelsap en een koffie of cappuccino naar keuze. Het ontbijt wordt voor je klaargemaakt van 9:00 tot 10:30 uur.

CHECK JE SALDO

Vul het kaartnummer in en ontdek hoeveel saldo er nog op je ‘De Proeftuin’ cadeaukaart staat.

EEN UNIEK DAGJE UIT BIJ INTRATUIN DUIVEN

Bezoek De Proeftuin om even heerlijk te ontspannen tijdens het winkelbezoek.