EVEN UITRUSTEN IN DE PROEFTUIN

Lokaal genieten


In het hart van de Intratuin bevindt zich het restaurant “De Proeftuin”. De Proeftuin biedt je de mogelijkheid om te ontspannen en te rusten na een belevingsreis door onze prachtige kassen. Voordat je verder gaat, kun je genieten van heerlijke koffie met iets zoets uit eigen keuken, een vers belegd broodje of complete lunch. Seizoenswisselingen zoals je deze in ons tuincentrum vindt, komen ook terug in onze horeca. Er wordt gewerkt met verse producten die ter plekke bereid worden. De producten worden vers gehaald uit “Onze Groentetuin”. De Proeftuin biedt je de mogelijkheid om plaats te nemen in 8 unieke omgevingen. Om te ontspannen of om nieuwsgierig te zijn naar wat iedereen in zijn of haar karretje heeft liggen, je kunt je heerlijk vermaken.

Let op! Bij de ingang of kassa van De Proeftuin zijn wij verplicht je coronatoegangsbewijs (QR-code) te controleren. Dit geldt alleen voor ons restaurant.

START JE DAG MET EEN HEERLIJK ONTBIJT

In de proeftuin kun je op elk gewenst moment van de dag terecht. Begin je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet voor maar €5,45 per persoon met diverse vers gebakken broodjes en croissants. Een heerlijk gekookt eitje en keuze uit verschillend luxe beleg en salades. Maak je ochtend compleet met een glas verse sinaasappelsap en een koffie of cappuccino naar keuze. Het ontbijt wordt voor je klaargemaakt van 9:00 tot 10:30 uur.

GENIET VAN EEN HEERLIJKE HIGH TEA

Wil je met familie of vrienden tijdens je bezoek aan de Intratuin genieten van een unieke High Tea? Ook dit is mogelijk bij De Proeftuin. Door het jaar heen stellen we diverse seizoensgebonden High Tea arrangementen voor je samen. Alles is mogelijk, gezellig met een vriendin, moeder of dochter. Of wil je met een gezelschap komen om iets te vieren, alle opties zijn mogelijk. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, babyshower of een buurt uitje. We hebben de ruimte om je te voorzien van een onvergetelijke High Tea. Zijn er dieetwensen of allergieën? Laat het ons dan weten.

Je kunt de high tea reserveren via deproeftuin@duiven.intratuin.nl. Geef daarbij graag het aantal personen, gewenste datum en tijd aan.

EEN UNIEK DAGJE UIT BIJ INTRATUIN DUIVEN

Bezoek De Proeftuin om even heerlijk te ontspannen tijdens het winkelbezoek.