EVEN UITRUSTEN IN DE PROEFTUIN

1100 zitplaatsen in een sfeervolle ambiance!


In het hart van Intratuin Duiven bevindt zich het restaurant “De Proeftuin”. De Proeftuin biedt je de mogelijkheid om te ontspannen en te rusten na een wandeling door onze prachtig ingerichte kassen. Voordat je verder gaat, kun je genieten van heerlijke koffie met iets zoets uit eigen keuken, een vers belegd broodje of complete menu’s met friet.

Seizoenswisselingen zoals je deze in ons tuincentrum vindt, komen ook terug in onze horeca. Er wordt gewerkt met verse producten die ter plekke bereid worden in de open keuken. De producten worden vers gehaald uit “Onze Groentetuin” en worden mooi gepresenteerd. Er kan ook rekening gehouden worden met allergieën. Het wordt vermeld op het kaartje en anders kun je gerust een medewerker vragen en denken wij graag met je mee! 

Geniet ieder moment!

Ontbijt

Begin je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet voor maar €5,95 per persoon met diverse vers gebakken broodjes en croissants, een heerlijk gekookt eitje en keuze uit verschillende luxe beleg en salades. Het ontbijt wordt voor je klaargemaakt van 9:00 tot 10:30 uur. 

Unieke High tea

Door het jaar heen stellen we seizoensgebonden High Tea arrangementen samen! Hierin vind je altijd een afwisseling van warm en koud en zoet en hartig. Wat lekkers voor iedereen dus. En natuurlijk krijg je onbeperkt thee! Lees meer of reserveer meteen;

Reserveer online

Lunch

Geniet van een heerlijke lunch met onze vers gemaakte belegde broodjes, warme broodjes of verrukkelijke salades. Voor de liefhebbers van een gezonde boost bieden we ook smoothies aan.

Warm eten

Voor degenen die liever warm eten, hebben we smakelijke menu’s en soepen en kun je je eetmoment perfect combineren met onze koopavonden op donderdag en vrijdag.

Speciaal voor de kinderen

Ook aan de kleintjes is gedacht en kun je een speciale Onno’s kidsbox bestellen met een munt voor een cadeautje. Natuurlijk hebben wij ook eenvoudige broodjes zoals saucijzen- of kaasbroodjes. Naast smoothies hebben wij ook andere fruitsappen en slush puppy’s. Zakjes chips en snoepjes zijn verkrijgbaar bij de kassa. Naast de zitgelegenheid kunnen de kinderen meteen even spelen in de gratis indoor en outdoor Klimtuin. Lees hier meer over De Klimtuin van Onno de Eekhoorn

Proeftuin Cadeaukaart

Super leuk om te geven en om te krijgen is een cadeaukaart van De Proeftuin. Er is altijd wel wat lekkers voor iedereen en voor ieder moment! Je kunt een cadeaukaart krijgen bij de kassa’s van De Proeftuin. Wil je het saldo opzoeken? Vul het kaartnummer in en ontdek hoeveel saldo er nog op je ‘De Proeftuin’ cadeaukaart staat.

EEN UNIEK DAGJE UIT BIJ INTRATUIN DUIVEN

Bezoek De Proeftuin om even heerlijk te ontspannen tijdens het winkelbezoek.