EVEN UITRUSTEN IN DE PROEFTUIN

Lokaal genieten en ontspannen


In het hart van Intratuin Duiven bevindt zich het restaurant “De Proeftuin”. De Proeftuin biedt je de mogelijkheid om te ontspannen en te rusten na een belevingsreis door onze prachtige kassen. Voordat je verder gaat, kun je genieten van heerlijke koffie met iets zoets uit eigen keuken, een vers belegd broodje of complete lunch.

Seizoenswisselingen zoals je deze in ons tuincentrum vindt, komen ook terug in onze horeca. Er wordt gewerkt met verse producten die ter plekke bereid worden. De producten worden vers gehaald uit “Onze Groentetuin”.

De Proeftuin biedt je de mogelijkheid om plaats te nemen in 8 unieke omgevingen. Om te ontspannen of om nieuwsgierig te zijn naar wat iedereen in zijn of haar karretje heeft liggen, je kunt je hier heerlijk vermaken.

START JE DAG MET EEN HEERLIJK ONTBIJT

In de proeftuin kun je op elk gewenst moment van de dag terecht. Begin je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet voor maar €5,45 per persoon met diverse vers gebakken broodjes en croissants. Een heerlijk gekookt eitje en keuze uit verschillend luxe beleg en salades. Maak je ochtend compleet met een glas verse sinaasappelsap en een koffie of cappuccino naar keuze. Het ontbijt wordt voor je klaargemaakt van 9:00 tot 10:30 uur.

CHECK JE SALDO

Vul het kaartnummer in en ontdek hoeveel saldo er nog op je ‘De Proeftuin’ cadeaukaart staat.

GENIET VAN EEN HEERLIJKE HIGH TEA

Wil je met familie of vrienden tijdens je bezoek aan de Intratuin genieten van een unieke High Tea? Ook dit is mogelijk bij De Proeftuin. Door het jaar heen stellen we diverse seizoensgebonden High Tea arrangementen voor je samen. We hebben gezellige ruimtes om je te voorzien van een onvergetelijke High Tea.

Je kunt de High Tea reserveren via deproeftuin@duiven.intratuin.nl. Geef daarbij het aantal personen, gewenste datum en tijd aan. Zijn er dieetwensen of allergieën? Laat het ons dan weten.

EEN UNIEK DAGJE UIT BIJ INTRATUIN DUIVEN

Bezoek De Proeftuin om even heerlijk te ontspannen tijdens het winkelbezoek.