WELKOM BIJ DE GROENTETUIN

Dagelijks verse seizoensgroenten- en fruit.


Ons uitgebreid assortiment aan land- en streekproducten zorgt ervoor dat je kunt genieten van de puurheid en versheid van de oogst, met seizoensgebonden producten die met zorg zijn geselecteerd. Of je nu op zoek bent naar verse groenten voor een maaltijd of gezond fruit voor een tussendoortje, je kunt het in onze Groentetuin vinden. Wij zijn 7 dagen per week geopend en op donderdag en vrijdag koopavond tot 21 uur. 

Seizoensgroente van dit moment: Raapstelen (mits leverbaar)

Voordelig en vers van het land tegen marktprijzen

Bij ons ben je altijd verzekerd van verse producten tegen de scherpste prijzen. Wij hebben wekelijks nieuwe aanbiedingen op een breed scala aan groenten en fruit. Hierdoor is het gemakkelijk om gezonde keuzes te maken zonder je budget te overschrijden.

Ruim assortiment

Naast ons brede aanbod aan verse groenten en fruit, hebben wij een selectie van kaas- en worstsoorten, verse aardappelen, eieren, luxe koeken en een uitgebreid assortiment van gezonde noten en zuidvruchten. Hiernaast bieden wij ook verschillende verse sappen en bijzondere wijnen aan. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment!

Cadeaupakketten: leuk om te geven én om te krijgen

Ontdek onze prachtige cadeaupakketten die we zelf hebben samengesteld. Het is een wisselend assortiment van streekproductenpakketten zoals borrelpakketten met heerlijke wijn of verfrissend sap. Elk pakket is met zorg samengesteld en biedt een assortiment van hoogwaardige producten.

Wij hebben speciale pakketten die perfect aansluiten bij bijzondere gelegenheden zoals Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag en Kerst. 

Vind onze cadeaupakketten gemakkelijk aan de linkerkant van de winkel en maak van elke gelegenheid een onvergetelijk moment met onze smaakvolle en feestelijke cadeaupakketten.

NEEM EEN KIJKJE IN DE GROENTETUIN