ONZE TUINMEUBELAFDELING

Dat zit wel goed!


Ontdek de mooiste tuinsets, loungesets, diningsets, losse stoelen en tafels op onze ruim opgezette tuinafdeling. Je vindt hier kwaliteitsmerken als Tierra Outdoor, 4-Seasons, Mondial Living & Garden Impressions. Kies voor tuinmeubels in dezelfde stijl en sfeer van je interieur en creëer zo jouw ideale woonomgeving ook buitenshuis. Vergeet ook niet een bijpassende parasol voor in je tuin, zo kan je de hele dag door op en top genieten. Ook op het gebied van onderhoud bieden wij een groot assortiment. Reinigers en beschermers voor ieder soort materiaal, een must voor de levensduur van je tuinmeubelen. Onze medewerkers helpen en adviseren je graag.

Een greep uit ons assortiment

Tuinmeubelen

Parasols & schaduwdoeken

Kussens

Buitenhaarden

Onderhouds-
middelen

Tuinmeubel-
hoezen

TUINMEUBEL TIPS

Tuinmeubelen geven het buitenleven sfeer en comfort, door de verschillende weersomstandigheden hebben ze veel te verduren. Onderhoud je tuinmeubelen daarom goed met de juiste tuinmeubelreinigers en onderhoudsproducten. 

Je beleeft langer plezier van je teakhouten- en wicker tuinmeubelen door ze een goede onderhoudsbeurt te geven. Wij leggen je in de filmpjes uit hoe je dat zelf eenvoudig kan doen! 

Wij verkopen onder andere

Een uniek dagje uit bij
Intratuin in Duiven

Bezoek De Klimtuin om even heerlijk te ontspannen tijdens het winkelbezoek.

 

Reserveer direct