DE KLIMTUIN: EEN GEWELDIGE SPEELPLEK

Vanuit De Proeftuin kun je aan de rechterkant, achter het terras, De Klimtuin vinden. Dit gratis toegankelijke speelparadijs van Onno de Eekhoorn biedt een scala aan activiteiten waar kinderen en hun ouders zich naar hartenlust kunnen vermaken, ongeacht het weer. Of het nu stralend zonnig is of regenachtig, hier is altijd iets te beleven.

Mega gratis binnen- en buitenspeeltuin

Binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin in de stijl van een oude fabriek bestaat uit vier niveaus vol glijbanen, klimnetten en trampolines. Je kunt rustig zitten in ons restaurant of juist dicht bij je kind, alles is mogelijk. Het geluidsniveau van spelende kinderen gaan we uit de weg door geluiddichte deuren. Gasten in het restaurant en de winkel krijgen daardoor niks van De Klimtuin mee.

Buitenspeeltuin

De binnenspeeltuin staat in verbinding met een indrukwekkende buitenspeeltuin waar het mogelijk is te klimmen en klauteren tot 9 meter hoog. Zowel de allerkleinsten als oudere kinderen kunnen op ontdekkingsreis gaan. Veilig, uitdagend en mogelijk onder toeziend oog van de ouders op het buitenterras.

Kinderfeestje in De Klimtuin

Zoek je een unieke locatie om de verjaardag van je kind te vieren? De Klimtuin biedt de perfecte mogelijkheid voor een onvergetelijk feestje! Met vooraf aangeboden arrangementen die volledig kunnen worden gepersonaliseerd met de wensen en voorkeuren van de jarige, is er voor elk wat wils. Lees meer…

Kinderdisco in de klimtuin

Op de eerste woensdag van de maand vanaf 12:00 uur kan je in De Klimtuin gezellig komen dansen bij de Kinderdisco. Ga met Onno de Eekhoorn op de foto en dans gezellig met andere kinderen. Een middagje uit zonder dat er iets te vieren valt. Dit kan bij de Klimtuin van Intratuin Duiven.

Dagje uit met de kinderen

Maak van je bezoek aan Intratuin Duiven een fantastisch dagje uit! Ontdek ons restaurant De Proeftuin en maak je uitje compleet met een scala aan lekkernijen voor zowel kinderen als hun ouders. Verwen de kleintjes met een speciale, leuke kidsbox van Onno de Eekhoorn, compleet met een verrassend cadeautje. Geniet van alle soorten drankjes en vergeet vooral niet te proeven van onze heerlijke slush puppies! Ervaar een onvergetelijke dag vol plezier en lekkernijen bij Intratuin Duiven!

Kom je bij mij spelen?