DE KLIMTUIN: EEN GEWELDIGE SPEELPLEK

Vanuit De Proeftuin wandel je De Klimtuin binnen. Kinderen en eventueel ouders kunnen zich naar hartenlust vermaken in dit gratis toegankelijke speelparadijs, bij mooi én slecht weer. De binnenspeeltuin in de stijl van een oude fabriek bestaat uit vier niveaus vol glijbanen, klimnetten en trampolines. Je kunt rustig zitten in ons restaurant of juist dichtbij je kind, alles is mogelijk. Het geluidsniveau van spelende kinderen gaan we uit de weg door geluidsdichte deuren. Gasten in het restaurant en de winkel krijgen daardoor niks van het klimpark mee. De binnenspeeltuin staat in verbinding met een indrukwekkende buitenspeeltuin waar het mogelijk is te klimmen en klauteren tot 9 meter hoog. Zowel de allerkleinsten als oudere kinderen kunnen op ontdekkingsreis gaan. Veilig, uitdagend en mogelijk onder toeziend oog van de ouders op het buitenterras.

EEN ONVERGETELIJKE VERJAARDAG

Zoek je een unieke locatie voor het vieren van de verjaardag van je kind? De Klimtuin biedt daarvoor de perfecte mogelijkheid. Vooraf aangeboden arrangementen kunnen gepersonaliseerd worden met upgrades en wensen van de jarige. Willen ze gewoon rustig spelen en zelf op ontdekking gaan? Of deelnemen aan één van de interactieve magische speurtochten op zoek naar “de Schat van Onno de Eekhoorn”. Iedere jarige ontvangt een cadeau bij binnenkomst.

MEER INFORMATIE

KINDERDISCO IN DE KLIMTUIN

Zin in een feestje maar eigenlijk niets te vieren! Op de eerste woensdag van de maand vanaf 12:00 uur kan je in de klimtuin een dansje maken bij de Kinder Disco. Ga met Onno de Eekhoorn op de foto, dans met andere kinderen of kom tot rust met onbeperkt “suikervrije” Ranja. Een middagje uit zonder dat er iets te vieren valt. Dit kan bij de Klimtuin van Intratuin Duiven.

GA NAAR AGENDA
Kinder dico in de klimtuin