ONTDEK ONZE SFEERAFDELING

De perfecte wooninrichting voor jou


Een huis waar je heerlijk kunt ontspannen, wat vertrouwd aanvoelt en sfeervol is. Het is belangrijk om te investeren in een prettige woonruimte, we brengen de laatste tijd immers veel meer tijd door in huis.  Met de ruime collectie van Intratuin gaat het inrichten van je interieur zeker lukken. Met topmerken als Rivièra Maison, Riverdale, Blond Amsterdam, Mica, Light&Living, Dijk Natural Collections & meer vind jij zeker de items die passen bij jouw interieurstijl. Van trendy woonaccessoires tot sfeervolle verlichting en industriële klokken tot prachtige wanddecoraties. Kom zelf eens langs op onze sfeerafdeling en laat je inspireren!

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT

WOONITEMS

VERLICHTING

ZIJDE BLOEMEN & KUNSTPLANTEN

UITGELICHT

HUISPARFUM

Kies bij ons je eigen signatuur parfum voor de badkamer, de woonkamer of de slaapkamer. Van geurkaars tot geurstokjes en stijlvolle geurenbranders tot geurverspreiders op stoom: je vindt het allemaal op onze sfeerafdeling. Lees hier meer.

STIJLVOLLE KLOKKEN

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens! Voor alle industrial interior lovers, check bij ons in de winkel het ruime assortiment klokken.

SCHILDERIJEN

Een lege plek aan de muur? Kies een keer wat anders en hang een wandkleed op. Sinds kort hangen verschillende wandhangers in onze winkel. Ze geven iedere ruimte in een handomdraai sfeer! Een kunstzinnige oplossing voor in iedere woning, winkel of kantoor.

WIJ VERKOPEN ONDER ANDERE