ONZE SPELLEN AFDELING

We gaan er toch geen spelletje van maken?


Bij ons is het menens als het om spellen gaat. Ontdek onze diverse collectie en maak je klaar voor urenlang speelplezier. Geen spelletjes, alleen serieuze fun! Of je nu op zoek bent naar een snel kaartspel om met vrienden te spelen, een feestelijk spel voor gezellige avonden, of een uitdagend bordspel waar je helemaal in opgaat, wij hebben het allemaal. Van de oude klassiekers tot populaire spellen van 999 Games tot de nieuwste releases, je vindt bij ons altijd iets wat bij jouw voorkeur past, wat je leeftijd ook is.

Ontdek ons super uitgebreide assortiment puzzels

Laat je brein kraken met onze uitdagende puzzels. Van artistiek tot hilarisch, ons assortiment heeft voor elk wat wils. Ontdek de wereld van legendarische puzzels en beleef uren ontspanning. Zo hebben wij een grote collectie puzzels van Jan van Haasteren, Wasgij en Disney. En voor de echte puzzelfanaten hebben we puzzels met wel 100 tot maar liefst 40.320 stukjes!

Pokémon - Gotta catch 'em All

Pokémon verzamelaar? Duik in onze Pokémon-collectie en vang ze allemaal! Van kaartspellen tot verzamelobjecten, hier vind je alles voor de echte Pokémon-liefhebber.

Lego liefhebbers opgelet!

Ben jij een Lego-fanaticus? Laat je creativiteit de vrije loop met ons uitgebreide Lego-assortiment. Van klassiekers tot de nieuwste sets; bouw aan je eigen avontuur! Wij hebben ook de gehele bloemen collectie van Lego! Hoe toepasselijk is dat in onze Intratuin! Voor de hele familie Lego plezier!

NEEM EEN KIJKJE TUSSEN DE SPELLEN