ONZE DIERENAFDELING

Alles voor je beste vriend


Op de uitgebreide dierenafdeling in jouw Intratuin vind je alles voor je hond, kat, aquarium, konijn, knaagdier of vogel, maar ook voor de dieren in je tuin en tuinvogels. Alle bekende merken zoals Royal Canin, Beeztees, Felix en Eukanuba vind je bij Intratuin, maar ontdek ook ons eigen merk en de Intratuin Premium lijn voor je hond of kat! Kom langs voor deskundig advies op maat over voeding en verzorging van je huisdier of vraag naar adviezen over de aanschaf van een huisdier in onze winkel. Want gezonde voeding, beweging en de juiste prikkelingen zorgen voor een gezond dier én een blij baasje!

Wij verkopen producten voor

Knaagdieren

Honden

Katten

Vogels

Aquaria

Kippen

Een kijkje in ons assortiment

PETREBELS KRABPALEN

De grootste collectie PETREBELS krabpalen van Nederland: dit dé afdeling voor de echte kattenliefhebbers! PETREBELS is hét merk voor de beste kwaliteit van huisdierproducten. Wij hebben een groot assortiment aan klassieke tot aan gedurfde krabpaal modellen, klein en groot, zeker goed en stabiel! Ben jij van plan om een echt speelparadijs te maken voor jouw kat? Dat kan zeker met de nieuwe collectie van PETREBELS!

Een product van Petrebels voldoet altijd aan dezelfde kwaliteitskenmerken en wordt per stuk met de hand vervaardigd. Daarnaast is Petrebels uniek in zijn modellen door eigen designs.

Omdat iedere kat niet gelijk is, iedere interieur er anders uitziet en niet iedereen hetzelfde wil of kan uitgeven heeft Petrebels verschillende categorieën gemaakt met daarbij behorende eigenschappen.

Check welke krabpaal het beste past bij jouw kat of kom bij ons langs in de winkel! Onze medewerkers helpen je graag op weg. 

Dieren in de tuin

Ook de dieren die in je tuin zijn we niet vergeten. Maak met een vogelhuisje, voederhuisjes, insectenhotel, egelverblijf en voeding voor de dieren in je tuin een echt paradijs! Naast dat dit goed is voor de biodiversiteit, brengt onder andere een aantal voordelen met zich mee. Wij laten je in het filmpje zien hoe.