ONTDEK ONS RUIM ASSORTIMENT BARBECUES

We zitten volop in het barbecue seizoen. Haal eruit wat erin zit!


Heb jij plannen om een BBQ aan te schaffen? Wij helpen je graag op weg! Ontdek ons ruim assortiment barbecues in de winkel, waar we je ook graag advies geven voor de juiste barbecue en bijbehorende accessoires.  Want wie wil er nou niet met mooi weer het diner naar de tuin of balkon verplaatsen?

Er zijn veel verschillende soorten en maten barbecues bij ons in de winkel te verkrijgen. Met merken zoals Napoleon, Boretti, Big Green Egg, Weber, OFYR, Cobb en Intratuin huismerk. Natuurlijk ook met veel keuze uit verschillende barbecue accessoires, zoals pannetjes, rotisseriesets, pizzastenen, kipgrills, thermometers en rookplanken. Er is voor ieder wat wils!

Een greep uit ons assortiment

KERAMISCH

Keramiek wordt al eeuwen gebruikt als hulpmiddel tijdens het koken. Dat is te danken aan haar vermogen warmte langer vast te houden. Het maakt een keramische barbecue ideaal voor bijvoorbeeld slow cooking: een methode die onder meer wordt toegepast voor het bereiden van heerlijke, van het bot vallende spareribs.

HOUTSKOOL

De bekendste manier van barbecueën is zonder twijfel natuurlijk de houtskoolbarbecue. Voor veel zelfbenoemde grillmasters de meest authentieke manier om eten te bereiden. Houtskoolbarbecues zijn makkelijk te monteren en gebruiken.

GASBARBECUES

Gasbarbecues zijn snel klaar voor gebruik, rap op temperatuur, eenvoudig verstelbaar: zomaar wat voordelen behorend aan deze manier van eten bereiden. En kies je voor een gasbarbecue? Dan zijn je buren je waarschijnlijk ook dankbaar: een exemplaar op gas zorgt namelijk nauwelijks voor rookvorming.

ELECTRISCHE BBQ

Een elektrische uitvoering kan een meer dan uitstekend alternatief zijn voor iedereen die een houtskoolbarbecue of gasbarbecue, om welke reden dan ook, geen reële optie vindt. Net als bij de gasbarbecue het geval is, staat ook de elektrische variant bekend om gemak en comfort.

TAFELGRILLS

Sinds dit barbecue seizoen hebben wij een nieuw merk in het assortiment: OFYR. Creëer met de producten van OFYR een gevoel van verbondenheid bij het eten, tijdens een borrel of rondom het vuur. Je kunt op hun grills een verscheidenheid aan recepten op bereiden.

VUURHAARDEN & KORVEN

Niets is zo fijn als staren in de vlammen na een fijne buitendag. Met een haard of vuurkorf en een fijn dekentje of schapenvacht blijf je genieten, ook als het straks buiten koeler wordt. Ontdek ons ruim assortiment vuurhaarden & korven in de winkel!

NEEM EEN KIJKJE OP ONZE BBQ AFDELING

Er valt veel om uit te kiezen! In dit filmpje krijg je alvast een indruk van onze afdeling.

Neem contact op

Wij verkopen onder andere

Een uniek dagje uit bij
Intratuin in Duiven

Bezoek De Klimtuin om even heerlijk te ontspannen tijdens het winkelbezoek.

 

Reserveer direct