ONTDEK ONS RUIME ASSORTIMENT BARBECUES & BUITENKACHELS

 


Heb jij plannen om een BBQ aan te schaffen? Wij helpen je graag op weg!
Ontdek ons ruime assortiment barbecues in de winkel, waar we je ook graag advies geven voor de juiste barbecue en bijbehorende accessoires. Want wie wil er nou niet met mooi weer het diner naar de tuin of het balkon verplaatsen?

Er zijn veel verschillende soorten en maten barbecues bij ons in de winkel te verkrijgen. Met merken zoals Napoleon, Boretti, Big Green Egg, Pit Boss, KamadoJoe en ons Intratuin huismerk. Natuurlijk ook met ruime keuze uit verschillende barbecue accessoires; zoals pannetjes, rotisseriesets, pizzastenen, kipgrills, thermometers en rookplanken. Er is voor ieder wat wils! Laat je inspireren!

Een greep uit ons assortiment

Untitled 11

KERAMISCH

Keramiek wordt al eeuwen gebruikt als hulpmiddel tijdens het koken. Dat is te danken aan haar vermogen warmte langer vast te houden. Het maakt een keramische barbecue ideaal voor bijvoorbeeld slow cooking: een methode die onder meer wordt toegepast voor het bereiden van heerlijke, van het bot vallende spareribs.

Untitled 15

HOUTSKOOL

De bekendste manier van barbecueën is zonder twijfel natuurlijk de houtskoolbarbecue. Voor veel zelfbenoemde grillmasters de meest authentieke manier om eten te bereiden. Houtskoolbarbecues zijn makkelijk te monteren en gebruiken.

Untitled 17

GASBARBECUES

Gasbarbecues zijn snel klaar voor gebruik, rap op temperatuur en eenvoudig verstelbaar: Dit zijn zomaar wat voordelen behorend aan deze manier van eten bereiden. En kies je voor een gasbarbecue? Dan zijn je buren je waarschijnlijk ook dankbaar. Een exemplaar op gas zorgt namelijk nauwelijks voor rookvorming.

Untitled 19

ELEKTRISCHE BBQ

Een elektrische uitvoering kan een meer dan uitstekend alternatief zijn voor iedereen die een houtskoolbarbecue of gasbarbecue, om welke reden dan ook, geen reële optie vindt. Net als bij de gasbarbecue het geval is, staat ook de elektrische variant bekend om gemak en comfort.

Pellet Grill

PALLET GRILLS

De minst bekende manier van barbecuen: Pallet Grill. Ideaal voor mensen die van gemak houden en wel graag de houtskool smaak van een barbecue wil. De werkwijze is gemakkelijk: doe pallets in de barbecue, stel de gewenste temperatuur in en de barbecue doet het werk. Laat je informeren door onze specialisten en ontdek of deze manier van barbecuen wat voor jou is!

Untitled 16

VUURHAARDEN & KORVEN

Niets is zo fijn als staren in de vlammen na een fijne buitendag. Met een haard of vuurkorf en een fijn dekentje of schapenvacht blijf je genieten, ook als het straks buiten koeler wordt. Ontdek ons ruime assortiment vuurhaarden & korven in de winkel!

NEEM EEN KIJKJE OP ONZE BBQ AFDELING

Met 650 m2 hebben wij een groot aanbod barbecues, bijbehorende accessoires en buiten- / tuinhaarden. Voor iedereen is er een barbecue. Ontdek onze merken: Napoleon, Boretti, Big Green Egg, The Bastard, Pit Boss en meer ..

Laat je inspireren en adviseren door onze specialisten.

Neem contact op

Wij verkopen onder andere