WELKOM IN ONZE GROENE KAS

Help Nederland vergroenen!


Het hart van de winkel is toch wel onze groene buiten afdeling. Tuinplanten maken je tuin compleet. Bomen, hagen, struiken, klimplanten, vaste planten… een tuinplant zorgt voor sfeer en kleur in je tuin. Van bodembedekkers tot schaduwplanten, je vindt ze natuurlijk bij Intratuin!

Een greep uit ons assortiment

Vaste planten

Bouwstenen voor je tuin, dat zijn het. Vaste planten sterven in het najaar boven de grond af, maar komen in de lente groter en krachtiger dan ooit terug. Je hebt keuze uit onder andere bodembedekkers, rotsplanten en siergrassen.

Bomen en heesters

Heesters geven je tuin ‘body’. Ze vragen weinig onderhoud en je hebt ze in allerlei soorten en maten. Sommige heestersoorten zorgen voor meer insecten, vlinders en vogels in de tuin.

Moestuin & fruitbomen

Wat is er nou leuker dan je eigen groente en fruit kweken? Begin alvast met voorzaaien rond februari. Dan heb je in het voorjaar de eerste jonge plantjes! Er is ook keuze uit voorgekweekte panten. Dat wordt smullen!

Perkgoed

Snel en eenvoudig je tuin een kleurrijke boost geven? Dat kan super makkelijk met allerlei soorten perkgoed. Van viooltjes tot aan franse geraniums en zomerbloeiers in hangpot tot leuke arrangementen!

Vijver planten

Ga jij voor meer biodiversiteit in de tuin? Kikkers, libellen en bloeiende waterlelies: een vijver brengt nog meer leven in de tuin. En je hoeft er helemaal niet zo’n grote tuin voor te hebben, want vijvers zijn er in alle maten, van heel groot tot piepklein.

Mediterrane planten

In de tuin of op je balkon genieten van een echt vakantiegevoel. We hebben een groot assortiment aan Mediterrane en luxe planten in verschillende prijscategorieën.

PLANT ZOEKT POT!

Een mooie plant komt extra goed tot zijn recht in een mooie passende pot of bak. Kies de pot bij de plant. Heb je een uitbundige plant? Kies dan liever voor een minder opvallende pot. Hetzelfde geldt voor een bos bloemen, al kan een sierlijke vaas ook stralen zonder boeket. Wil je meerdere planten bij elkaar zetten? Kies dan voor een bak. Koop de pot of bak groot genoeg, zodat er ruimte voor de plant is om te groeien!

GROENINSPIRATIE!