Wie fleur jij op met mooie bloemen, een boeket of arrangement?

Wat doen bloemen met jou? Het hele jaar door zorgen bloemen voor een glimlach op je gezicht. Ze staan prachtig op tafel, maken emoties los en het maakt je gelukkig. Daarnaast is het een prachtig gebaar en laat je iemand weten hoe dierbaar diegene is. Of het nu gaat om een felicitatie, een bedankje of gewoon zomaar.

In ons Bloem Atelier staan onze enthousiaste bloemisten iedere dag voor je klaar. Met de mooiste en verse bloemen heb je genoeg keus, maar kun je ook kiezen om een eigen boeket samen te stellen. Ben je eerder op zoek naar een leuk arrangement? Ook daar kunnen wij je bij helpen!

TIPS OM JE BOEKET MOOI TE HOUDEN

Heb jij al gehoord van de ‘één week vers garantie’? Jouw boeket blijft gegarandeerd één week mooi in de vaas. Is dit niet het geval? Dan zorgen we voor een gepaste oplossing.

Een aantal handige verzorgingstips om jouw boeket zo lang mogelijk goed te houden:

  • Bewaar bloemen na aankoop niet te lang zonder water. Maximaal 30 minuten;
  • Snijd bloemen altijd schuin af met een scherp mes of een bloemensnijder;
  • Maak de vaas altijd even schoon met wat warm water en een druppeltje chloor;
  • Voeg de bijgeleverde voeding aan het water toe;
  • Ververs het water in de vaas om de 3 à 4 dagen en snijd het boeket opnieuw schuin af;
  • Zet je bloemen niet in de zon!

Geniet van je boeket!

Kom ook in de avond langs

In ons Bloematelier verwelkomen wij je maandag tot en met woensdag tot 20:00 uur en op koopavonden zelfs tot 21:00 uur. Zo kun je na het werk gerust even bij ons binnenkomen voor een prachtig boeket om vers weer weg te geven of om natuurlijk jezelf helemaal happy te maken!