Kerstshow Intratuin Duiven

De grootste kerstshow van Europa: Christmas World in Intratuin Duiven!

Wandel door een bos vol kerstbomen, kijk je ogen uit bij alle twinkelende lichtjes, bewonder onze minidorpen en laat je verwonderen door het spektakel op de roltrap!

Christmas World 2023 story

De schatkamer waar verwondering begint

Ergens hier ver ver vandaan, in een betoverend groen landschap, in het diepste van een onbekend woud, verborgen achter nevels en schaduwen, ligt een geheime schatkamer. Deze verborgen plek is niet zomaar een plek; het is de schatkamer waar verwondering begint.

Deze plek wordt bewaakt door sneeuwuilen, die hun doordringende ogen laten rusten op elke nieuwsgierige bezoeker die deze magische plek zal betreden. Als oude beschermers van het bos houden deze wijze witte uilen zorgvuldig toezicht op de verfijnde kerstschatten die daar rusten. Ze zijn de symbolen van kennis en magie.

Binnen in de schatkamer straalt er een licht van sprankelende kristallen die sierlijk aan het plafond zwieren. In het hart van deze ruimte bevindt zich een wenteltrap, die leidt naar een mysterieuze glazen bol. Hierin schuilt een universum van dromen en onbegrensde mogelijkheden.

Niet ver daar vandaan, in het midden van dit betoverde bos, staat een majestueuze eikenboom. Zijn trotse takken reiken naar de hemel. Deze eeuwenoude reus, deelt als stille getuige zijn verhalen door het geritsel van zijn bladeren. Luister maar goed.

Met zijn wortels diep in de aarde verankerd, biedt hij onderdak aan een wonderlijke verzameling bosbewoners. Boselfen vinden er bescherming, terwijl eekhoorntjes behendig van tak tot tak dansen, verloren in hun speelsheid.

Hier, op een plek waar de bloemen een symfonie van kleuren vormen en waar de bomen zachtjes geheimen delen, schieten magische paddenstoelen uit de grond. Hun lichtgevende hoeden pieken speels boven het mos uit, terwijl onder de laatste sneeuw van deze winter het gras zich weer ontkiemt.

Elke ochtend wanneer de zon haar eerste stralen door de dichtbegroeide takken laat schijnen, trekken de boselfen en sneeuwuilen naar de betoverende schatkamer.

Een magische plaats waar de toverkracht van verwondering nooit eindigt en geheimen veilig worden bewaard voor weer een nieuwe dag.

Christmas World nieuws

Hier houden we je op de hoogte van alles wat met onze kerstshow te maken heeft, zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op Facebook, Instagram, TikTok en YouTube voor nog meer previews en gave kerstcontent.

Veel kijkplezier en tot snel bij Intratuin Duiven!

Kerst sale

21-12-2023

Het is bijna zover! Op tweede kerstdag (dinsdag 26 december) start onze kerst uitverkoop. 🎄🎅 Scoor 40% korting op alle kerstartikelen!

Extra koopavonden

27-11-2023

t/m 17-12 zijn wij 𝐞𝐥𝐤𝐞 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐝𝐚𝐠 𝐯𝐚𝐧 09:00 𝐭𝐨𝐭 21:00 𝐠𝐞𝐨𝐩𝐞𝐧𝐝! Zo kun jij jouw bezoekje aan de kerstshow ook in de avond plannen! Ervaar de magie van kerstshoppen in de avond en geniet van een heerlijke maaltijd in onze sfeervolle proeftuin. Speciaal voor de kids is de draaimolen tijdens koopavonden geopend tot 19.30 uur!

echte bomen

20-11-2023

Ze zijn er weer en oh, wat ruiken ze heerlijk! Ons buitenplein staat vol met echte kerstbomen, dus kom er snel eentje uitzoeken!
Ze zijn al voorgeboord waardoor ze altijd recht staan en we pakken ze voor je in zodat je auto schoon blijft!

KERST HIGH TEA BUFFET

09-11-2023

Nieuw dit jaar bij Christmas World. Kerst High Tea Buffet met onbeperkt zoete en hartige hapjes! Proef en beleef Kerstmis extra intens met een gezellig High Tea in ’t Oude Tuincafé! Reserveer snel want de meeste weekend plekken zijn al volgeboekt! Ga naar https://www.intratuinduiven.nl/high-tea/

Kunstbomen

30-10-2023

Welkom in ons kunstbomenbos! We hebben besneeuwde bomen, verlichte bomen, kleine bomen, grote bomen en nog veel meer!
Wat voor kunstboom ga jij thuis neerzetten?

Chocozoenen!

17-10-2023

Sinds deze week is onze pop-up kraam met chocozoenen weer geopend! De keuze is reuze met 28 smaken zoals marsepein, taai taai of kaneel. Vooral ook lekker na een gratis ritje in de draaimolen die naast de chocozoenen kraam te vinden is!

GRATIS IN DE DRAAIMOLEN

16-10-2023

De draaimolen is weer geopend! 7 dagen per week kan je langskomen voor gratis ritjes op je favoriete paradepaard, brandweerauto of olifant. De draaimolen is geopend van 10 tot 17 uur. Je kunt de draaimolen aan het einde van de winkelroute vinden tussen de kamerplanten.

Jaarlijks verslag van Christmaholic

12-10-2023

Dit jaar heeft Saskia van Christmaholic ook weer een geweldige vlog gemaakt en jaarlijks verslag geschreven over Christmas World 2023. Ben jij benieuwd wat ze van onze kerstshow vindt? Je kunt hier haar blog en vlog vinden; https://christmaholic.nl/kerstshow-intratuin-duiven-2023/ 

Christmas World 2023 is open!

7-10-2023

Eindelijk is het zover, na weken opbouw met bloed, zweet en tranen, is onze kerstshow te bewonderen! Wij zijn er trots op en staan te popelen om het jou te laten zien. Kom jij vandaag al naar De Magische Schatkamer waar Verwondering begint? ✨

Wil je meer over het verhaal volgen? Volg onze Instagram en TikTok @Intratuin_Duiven

7 OKTOPER GEOPEND

5-10-2023

Dit weekend is het al zover, de opening van Christmas World 2023! Als grootste kerstshow van Europa pakken we dit jaar weer groter uit! Met dit jaar als thema: De Magische Schatkamer waar Verwondering begint

Wil je meer over het verhaal volgen? Volg onze Instagram en TikTok @Intratuin_Duiven 

1 week tot de opening!

28-09-2023

Spannend, de opening is nu echt in zicht. Er wordt nog hard gewerkt aan decoratiestukken! Gelukkig hebben wij een heel groot team. Er komen decoratieteams om ons de laatste twee weken te helpen en het perfect te maken. De benedenverdieping is al open met de kersthuisjes en de kunstkerstbomen en verlichting. Dus kom gerust langs! Ben je benieuwd naar meer? Volgende week is alles klaar!

Opening kerstdorpjes

20-09-2023

Speciaal voor de liefhebbers hebben wij alvast onze beneden verdieping geopend, zodat jij een uniek kijkje kunt nemen van de opbouw van de kersthuisjes! Hoe leuk is dat! Ben jij ook benieuwd hoe wij honderden miniaturen samenbrengen in één magische miniatuurwereld? Kom dan zeker bij ons langs! 7 oktober openen wij ook onze bovenverdieping met kerstdecoratie.

Opbouw bomenbos

15-09-2023

De opbouw van ons magische bomenbos is begonnen. Met de hand worden ruim 300 kerstbomen tak voor tak in elkaar gezet. Samen vormen de kunstkerstbomen een prachtig geheel. De lichtjes sprankelen er tussen en het is al een gezellige sfeer. Iedereen helpt, zo hebben we het met een kleine week allemaal staan.

Wij bouwen door!

08-09-2023

Wij zijn sinds een aantal weken hard aan het werk om ook dit jaar weer een spectaculaire Christmas World te creëren bij Intratuin Duiven. Beetje bij beetje begint het steeds meer vorm te krijgen!

Wil jij niks missen? Volg ons ook op social media om op te hoogte te blijven van iedere update. Je kunt ons vinden onder @intratuin_duiven op Instagram en TikTok of onder Intratuin Duiven op Facebook.

Wij zijn begonnen!

31-08-2023

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken bij Intratuin Duiven. We zijn onlangs namelijk begonnen aan de opbouw van Christmas World 2023! De opening van onze kerstshow zal dit jaar plaatsvinden op 7 oktober. Kom jij ook?  

Bekijk de foto’s voor een kijkje achter de schermen en hou onze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven! 

Christmas World 2023!

27-08-2022

Eindelijk is het weer zover! De opbouw van de kerstshow is inmiddels in volle gang, dus hier alvast een sneak peek!
1 oktober begint de verkoop van de kersthuisjes en 8 oktober opent de hele kerstshow!
Wie neem jij binnenkort mee?

Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag? Wij hebben de veelgestelde vragen voor je op een rij gezet: over ons assortiment, rolstoelvriendelijkheid, product vragen, aankopen, onze faciliteiten en de openingstijden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

Neem direct contact op