NOG EVEN TERUG NAAR: CHRISTMAS WORLD 2022

De grootste kerstshow van Europa: Christmas World in Intratuin Duiven!
Wandel door een bos vol kerstbomen, kijk je ogen uit bij alle twinkelende lichtjes, bewonder onze minidorpen en laat je verwonderen door het spektakel op de roltrap!

Het thema dit jaar is ‘De Straat van Verwondering’. Onze roltrap loopt van een prachtig verlicht bos met rendieren en een reuze waterrad tot een Dickensachtige winkelstraat vol met winkeltjes, zoals een boekenwinkel en een bakker, en shoppende mensen. Op de vernieuwde bovenverdieping loopt de straat nog veel verder met wanden en kleine winkeltjes vol van de prachtigste ornamenten!

Kom jij je ook snel laten betoveren?

> Bekijk onze prachtige plattegrond

> Lees alles over onze oude kerstshows

De schatkamer waar verwondering begint

Er was eens een afgelegen bos, diep verscholen in een betoverd groen landschap, waarin een magische schatkamer verborgen lag. Deze schatkamer was niet zomaar een schatkamer;
Het is de magische schatkamer waar verwondering begint.
Bij het betreden van de schatkamer werden de bezoekers begroet door de wijze blik van de sneeuwuilen. Deze uilen waren de bewakers van de schatkamer en met hun scherpe blikken waakten ze over de kostbare Kerstschatten die erin lagen.

Oude witte uilen, bewakers van wijsheid en betovering.

De schatkamer zelf was een adembenemende ruimte, verlicht door fonkelende kristallen die aan het plafond hingen. In het midden van de kamer stond een wenteltrap die leidde naar een mysterieuze glazen bol. In de mysterieuze glazen bol schuilt een universum van dromen en onbegrensde mogelijkheden.
In het hart van een weelderig groen landschap stond een oude eiken boom, zijn trotse takken reikten naar de hemel. Hij was getuige geweest van eeuwenlange veranderingen.

De oude eik had vele verhalen te vertellen, fluisterend in de wind.

Met zijn sterke wortels verankerd in de aarde, bood de oude eik onderdak aan een gevarieerde flora en fauna. Elfen vonden er een veilige haven, terwijl eekhoorns behendig tussen zijn takken sprongen, spelend in het glooiende landschap.

Boselfen dansten rondom de grote eik.

In een betoverende groene landschap, waar de bomen fluisterden en de bloemen een symfonie van kleuren vormden, groeiden magische paddenstoelen. Hun verlichte hoeden staken speels boven het mos uit.

Je hoorde het gras groeien onder de laatste sneeuw van deze winter.

Elke ochtend, wanneer de zon haar eerste stralen door de dichtbegroeide takken liet schijnen, begaven de boselfen en witte uilen zich naar de betoverende schatkamer van het woud. Het is een magische plek waar verwondering begint en geheimen worden bewaard voor weer een nieuwe dag.

Voorproefjes om in de kerstsfeer te komen

De grootste kerstshow van Europa opent binnenkort weer! Ben jij voorgaande jaren al geweest, of kom je dit jaar voor het eerst?
Hier houden we je op de hoogte van alles wat met onze kerstshow te maken heeft, zodat je niets hoeft te missen!
Volg ons ook op Facebook, Instagram, TikTok en YouTube voor nog meer previews en gave kerstcontent.

Veel kijkplezier en tot snel bij Intratuin Duiven!

Wij bouwen door!

08-09-2023

Wij zijn sinds een aantal weken hard aan het werk om ook dit jaar weer een spectaculaire Christmas World te creëren bij Intratuin Duiven. Beetje bij beetje begint het steeds meer vorm te krijgen!

Wil jij niks missen? Volg ons ook op social media om op te hoogte te blijven van iedere update. Je kunt ons vinden onder @intratuin_duiven op Instagram en TikTok of onder Intratuin Duiven op Facebook.

Wij zijn begonnen!

31-08-2023

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken bij Intratuin Duiven. We zijn onlangs namelijk begonnen aan de opbouw van Christmas World 2023! De opening van onze kerstshow zal dit jaar plaatsvinden op 7 oktober. Kom jij ook?  

Bekijk de foto’s voor een kijkje achter de schermen en hou onze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven! 

Christmas World 2023!

27-08-2022

Eindelijk is het weer zover! De opbouw van de kerstshow is inmiddels in volle gang, dus hier alvast een sneak peek!
1 oktober begint de verkoop van de kersthuisjes en 8 oktober opent de hele kerstshow!
Wie neem jij binnenkort mee?

STEL JE VRAGEN OVER ONZE KERSTSHOW

Heb je een vraag? Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet: over ons assortiment, productvragen, aankopen, onze faciliteiten en de openingstijden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

Neem direct contact op