WELKOM OP ONZE WINKELPAGINA

Laat je inspireren door Intratuin Duiven


De grootste Intratuin van Nederland is gevestigd in Duiven. Bij Intratuin Duiven kun je terecht voor maar liefst 29.600m2 overdekt winkelplezier. Het ruime assortiment aan planten, tuinmeubelen, barbecues, sfeeritems, tuingereedschap en dierenbenodigdheden biedt alles om jouw huis en tuin groener en gezelliger te maken. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat daarbij altijd voor je klaar.

Bij ons staat vakmanschap, kennis en inspiratie centraal. Iedere dag informeren we onze bezoekers over de mogelijkheden van een gezonde en groene omgeving. We maken filmpjes en foto’s met inspirerende ideeën & tips voor binnen en buiten.

STEL JE VRAAG

Heb je een vraag? Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet: over ons assortiment, productvragen, aankopen, onze faciliteiten en de openingstijden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

Neem direct contact op

EVEN UITRUSTEN IN DE PROEFTUIN

In het hart van Intratuin Duiven bevindt zich het restaurant “De Proeftuin”. De Proeftuin biedt je de mogelijkheid om te ontspannen en te rusten na een belevingsreis door onze prachtige kassen. Geniet van een heerlijke koffie met iets zoets uit eigen keuken, een vers belegd broodje of een complete lunch. Bij het plaatsen van een vroegtijdige reservering kun je ook van een heerlijke High Tea genieten in De Proeftuin.

Seizoenswisselingen zoals je deze in ons tuincentrum vindt, komen ook terug in onze horeca. Er wordt gewerkt met verse producten die ter plekke worden bereid. Laat je verrassen door ons uitgebreid assortiment!

de proeftuin_Intratuin Duiven
de klimtuin_Intratuin Duiven

DE KLIMTUIN: EEN GEWELDIGE SPEELPLEK

Vanuit De Proeftuin wandel je De Klimtuin binnen. Kinderen kunnen zich naar hartenlust vermaken in dit gratis toegankelijke speelparadijs. De binnenspeeltuin, in stijl van een oude fabriek, bestaat uit vier niveaus vol glijbanen, klimnetten en trampolines. Buiten kun je tot wel 9 meter hoog klimmen en kijk je uit over de hele winkel. Zowel de allerkleinsten als oudere kinderen kunnen op ontdekkingsreis gaan. Veilig, uitdagend en mogelijk onder toeziend oog van de ouders/verzorgers op het buitenterras.