WELKOM OP ONZE DROOG & ZIJDE AFDELING

Prachtig groen dat voor altijd mee gaat!


Zijden bloemen

Ze lijken net echt! Het is niet gek dat zijden bloemen de laatste tijd veel populairder zijn geworden. Deze prachtige boeketten zijn vaak niet te onderscheiden van echte bloemen, maar blijven jaren staan en hebben geen verzorging nodig. Super duurzaam en makkelijk! Wissel je bloemen met bloemen uit het seizoen zodat je een nieuwe sfeer creëert. Onze collectie hebben wij ook wisselend aan het seizoen. Je ziet het aan de kleur en soort bloemen. Vraag gerust om advies!

Stel zelf samen of ga voor een kant en klaar boeket

Je kunt heerlijk op je gemak een boeket samenstellen van alle losse zijden bloemen. Kom je er niet helemaal uit of heb je advies nodig? Wij helpen je graag! Er is altijd wel iemand aanwezig op de afdeling. Op de afdeling kun je ook een bijpassende vaas zoeken voor je boeket. Je kunt gaan voor een gekleurde vaas zodat je de stengels minder goed ziet en let ook goed op het formaat.

Merken

Onze zijden bloemen worden door ervaren specialisten met zorg samengesteld zodat het aanbod divers en variërend is. De zijden bloemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en van diverse merken. Wij hebben de volgende merken in ons assortiment, namelijk: Intratuin Silk Decoration, Silk-ka, Pure, Emerald en Edelman. De prijsverschillen zitten in de bewerkelijkheid van de bloem. Hoe ingewikkelder om te maken, waar veel handwerk in zit, en de kwaliteit van het materiaal, hoe duurder. Dit is goed te zien en te voelen. De bloemen gaan ook jarenlang mee, het is de investering dan ook waard.

Of het nu gaat om een kleurrijk boeket op de eettafel, een verfijnde bloemendecoratie in de woonkamer of een subtiele toevoeging aan een slaapkamer, zijden bloemen voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke ruimte. Bovendien zijn ze een uitstekende keuze voor mensen met allergieën, omdat ze geen pollen verspreiden.

Kunstplanten

Met levensechte details en een natuurlijke uitstraling bieden kunstplanten het voordeel van een groen interieur, zonder de noodzaak van regelmatig water geven of zonlicht. Het is daarom een duurzame keuze. Ze behouden hun frisse uitstraling het hele jaar door en vereisen geen speciale zorg. Kortom, kunstplanten zijn de perfecte aanvulling voor diegenen die willen genieten van groen in huis, zonder de tijdsintensieve zorg die levende planten vereisen.

De variatie in beschikbare kunstplanten is indrukwekkend, van kunst varens tot stijlvolle kamerplanten en zelfs imitaties van tropische palmen. De materialen en technologieën gebruikt bij het vervaardigen van kunstplanten hebben enorme vooruitgang geboekt, waardoor ze moeilijk te onderscheiden zijn van hun levende tegenhangers.

Een bijkomend voordeel van kunstplanten is hun veelzijdigheid bij het decoreren van diverse ruimtes. Of het nu gaat om het opfleuren van een kantoor, het aanbrengen van groen in een badkamer waar natuurlijk licht beperkt is, of het creëren van een groene oase in een verder ongeschikte omgeving, kunstplanten bieden flexibiliteit.