OP ZOEK NAAR VERKOELING?

Vind een zwembad voor de warme zomerdagen


Als de temperatuur stijgt gaat er natuurlijk niets boven waterpret in eigen tuin! Vind bij ons vanaf het begin van de lente de eerste zwembaden, luxe spa’s, kleinere opblaadbare zwembaden, parasols, speelgoed en toebehoren voor het zwembad zoals pompen en filters. Wees er snel bij, want zodra de warme dagen naderen gaat de voorraad hard!

Een kijkje in het assortiment

FRAME POOLS

Een Frame Pool is een echte aanwinst voor de tuin. Door de verschillende formaten passen deze zwembaden bijna in iedere tuin. De index frame zwembaden staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, bestaande uit sterke 3-laags wanden en een extra stevig frame. Deze roesten niet waardoor je er jaren plezier van kan hebben. De zwembaden zijn eenvoudig op te zetten, binnen 30 minuten zijn ze klaar om gevuld te worden! Afbreken gaat net zo makkelijk als het opbouwen. Wij verkopen de zwembaden als volledige kit zodat je precies weet wat je allemaal nodig hebt. De bijbehorende onderdelen zij ook los te verkrijgen.

JACUZZI’S

Met een jacuzzi haal je de beste bubbelbaden in huis, de ideale upgrade voor jouw tuin. Tientallen verwarmde bubbeljets zorgen voor een heerlijke massage en houden het water comfortabel warm. De temperatuur regel je eenvoudig zelf vanuit de opblaasbare jacuzzi. Dankzij de top-kwaliteit van het materiaal gaat de spa extra lang mee. De opblaas jacuzzi vormt een combinatie van ultiem comfort en optimaal gebruiksgemak! We verkopen 4 tot 6 persoons jacuzzi’s van zowel Intex als Lay-Z-Spa. Deze zijn het hele jaar door te gebruiken en bieden ontspanning met één druk op de knop.

OPBLAASBARE ZWEMBADEN

Er gaat niets boven waterpret in eigen tuin! In een opblaasbaar kinderzwembad kunnen ze zich urenlang vermaken. De lage waterstand maakt het kinderzwembad extra veilig om in te spelen. De kinderzwembaden van Intex of Bestway hebben zijn te verkrijgen in standaard of vrolijke designs. Het zwembad is binnen no-time opgezet en weer opgeruimd. Zijn de kinderen al iets ouder, neem dan eens een kijkje bij de Intex opzetzwembaden geschikt voor het hele gezin.

ACCESSOIRES EN TOEBEHOREN

De juiste Intex zwembad accessoires zorgen voor nog meer comfort en zwemplezier. Denk aan afdekzeilen, (solar) douches, opblaasbare unicorns, speelgoed en fonteinen, maar ook accessoires ter decoratie of die het gebruik makkelijker maken. Met zwembad accessoires zorg je er bovendien voor dat jouw zwembad het hele zwemseizoen klaar is voor gebruik. Dus geen troebel water wanneer jij net zin hebt om te gaan zwemmen.

Wij verkopen onder andere

Een uniek dagje uit bij
Intratuin in Duiven

Bezoek De Klimtuin om even heerlijk te ontspannen tijdens het winkelbezoek.

 

Reserveer direct