EEN ONTDEKKING VOOR DE KINDEREN

SPELEN IN DE KLIMTUIN

Aan de rechterkant, achter ons terras in De Proeftuin, vind je De Klimtuin. Dit gratis toegankelijke speelparadijs biedt een scala aan activiteiten waar kinderen en hun ouders zich naar hartenlust kunnen vermaken, ongeacht het weer. Of het nu stralend zonnig is of regenachtig, hier is altijd iets te beleven. Kom langs en ontdek alle avonturen die op je wachten in De Klimtuin.

de klimtuin buiten

Indoor klimmen en klauteren

Ontdek onze binnenspeeltuin, ontworpen als een betoverende oude fabriek met vier niveaus vol avontuur! Laat je kinderen genieten van glijbanen, klimnetten en trampolines terwijl je zelf ontspant in ons restaurant of dicht bij je kinderen blijft dankzij de tafels in het klimgedeelte. Er is ook gedacht aan de allerkleinste, hiervoor hebben we in het begin een eigen speelparadijsje gemaakt met kleine glijbaantjes. Voor de slimmeriken hebben we interactieve schermen om leuke spelletjes op te spelen. Spelende kinderen zorgen natuurlijk voor heel veel geluid. Met geluiddichte deuren vermijden we dat geluid van spelende kinderen het restaurant en de winkel bereikt, waardoor iedereen in de Proeftuin ongestoord kan genieten.

Vrolijke buitenspeeltuin

Maar dat is niet alles – onze binnenspeeltuin is verbonden met een adembenemende buitenspeeltuin waar kinderen tot 9 meter hoog kunnen klimmen en klauteren. Van de allerkleinsten tot oudere kinderen, er is voor elk wat wils! En met een buitenterras kunnen ouders hun kinderen in de gaten houden terwijl ze genieten van een momentje rust. Veilig, uitdagend en plezier voor het hele gezin!

Onze speeltuinen worden dagelijks gecontroleerd. Ook is er regelmatig een grote schoonmaak- en onderhoudsdag gepland voor de Klimtuin. Hiervoor sluiten we een dag De Klimtuin, dit laten we tijdig weten op onze Facebookpagina.

Lekker eten en drinken

Beleef een onvergetelijk dagje uit bij Intratuin Duiven! Ontdek ons restaurant De Proeftuin en maak je uitje compleet met een uitgebreid assortiment lekkers voor zowel kinderen als ouders. Verwen de kleintjes met onze speciale en vrolijke kidsbox van Onno de Eekhoorn, inclusief een munt om zelf een cadeautje te grijpen uit de grijpmachine. Hebben de kinderen dorst gekregen van het spelen? In de Proeftuin hebben wij een uitgebreid assortiment van drankjes en vergeet vooral niet onze heerlijke slush puppy’s te proeven!