Kersttrends Intratuin Duiven 2023

Het aftellen naar de feestdagen is begonnen en wat is er leuker dan je huis om te toveren tot een kerstparadijs? Intratuin Duiven deelt graag de kersttrends van 2023, die zorgen voor een betoverend en unieke kerst. Dit jaar draait alles om durven en experimenteren, waarbij traditionele elementen een eigentijdse twist krijgen.

Dompel jezelf onder in de rustgevende kersttrend “Nature’s Embrace” waarin de charme van de natuur centraal staat. Paddenstoelen, herfstige accenten, warm hout en natuurlijke tinten brengen een vleugje buiten naar binnen. De focus ligt op een warme en uitnodigende sfeer, geïnspireerd door de pracht van de natuur.

Waarom je beperken tot de boom? Dit jaar draait het om “Unique Ornaments”, waarbij we de hele ruimte versieren met bijzondere ornamenten die hangen in ornamentstandaarden. Denk aan de sprankelende ornamenten van Vondels en creatieve manieren om deze tentoon te stellen. Het draait om een speelse en levendige kerstsfeer.

Het kerstdiner verdient een speciale setting. Met de trend “Festive Feast” introduceert Intratuin stijlvolle tafeldecoratie. Verrijk je eettafel met prachtige kleden, unieke LED-kaars en betoverend servies. Het doel is om niet alleen de smaakpapillen te verwennen, maar ook de ogen met een feestelijk gedekte tafel.

Ga dit jaar voor een moderne twist met “Modern Glamour”. Sparkling rosé, diepe espresso en warm ginger voegen een eigentijdse en luxueuze touch toe aan je interieur. Deze stijl haalt inspiratie uit de elegantie van ballet en zorgt voor een romantische sfeer. Het is een gedurfde keuze die zorgt voor een eigentijdse en stijlvolle kerstsfeer.

Voor de liefhebbers van het traditionele, maar met een moderne inslag, is er de trend “Timeless Elegance”. Hierbij krijgen traditionele elementen een eigentijdse update zoals de kerstboom met unieke decoratie. Het behoudt de geliefde tradities, maar met een verrassende twist.

Durf te experimenteren en laat je creativiteit de vrije loop! De kersttrends van Intratuin Duiven voor 2023 moedigen aan om grenzen te verleggen en een unieke kerstsfeer te creëren. Of je nu kiest voor de warme natuurinvloeden, speelse ornamenten, stijlvol gedekte tafels of eigentijdse kleuren, het is tijd om je huis om te toveren tot een magische plek­. Maak er een onvergetelijke kerst van!🎄🌟