Maak je huis klaar voor het najaar! 

Trend: organische vormen in je interieur

Terwijl we op het moment nog kunnen genieten van heerlijke temperaturen, staat het najaar alweer voor de deur. Een mooie tijd om weer wat veranderingen aan te brengen in je interieur! Een trend die je nu veel ziet, is organische vormen in je interieur. In deze blog geven we je graag wat tips over hoe jij dit door middel van woonaccessoires toe kunt passen in jouw interieur! Lees je mee?  

Kleurentrends 2023 

Voordat je op zoek gaat naar nieuwe items, is het handig om te weten welke kleuren je graag wil toevoegen aan je interieur. Heb jij al een kleurenplan waar je graag bij wil blijven? Dan kun je accessoires kiezen die hierbij passen. Het kan ook zijn dat jij een neutrale basis hebt gekozen en dat je regelmatig wisselt van kleuraccenten. Dan is het goed om eerst te bedenken voor welke kleur je dit najaar wilt gaan. Populaire kleuren voor het najaar van 2023 zijn warme herfsttinten. Denk hierbij onder andere aan roodbruin en andere bruintinten. 

Natuurlijke materialen 

Bij organische vormen is het mooi als ze van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Je kunt dit toepassen door kaarsen te plaatsen in organisch gevormde kandelaren. Dit versterkt de vorm en geeft een rustige en serene sfeer in huis. Wat vind je bijvoorbeeld van deze houten kandelaren?  

Dit is een echte eyecatcher in je interieur!

Verlichting 

Een mooi item is ook deze hanglamp. De lamp is zwart, maar doordat hier voor een warme lichtkleur is gekozen geeft het een gezellige sfeer. Heb jij liever wat koelere tinten in huis, dan kun je ook voor een minder geel licht gaan. Het is maar net wat bij jou past! Zoals je hieronder ziet, is de lamp in verschillende maten verkrijgbaar.  

 

Wil jij een grote eettafel verlichten? Dan kun je kiezen voor een aantal kleine lampen naast elkaar, of voor één grote lamp die de show steelt.  

Samenkomst van trends 

Een andere trend die je wellicht ook al voorbij hebt zien komen is de Teddy stof. Naast dat het ontzettend lekker is om zachte stoffen in huis te hebben, ziet het er ook super leuk uit! Je zag het voorgaande jaren al in plaids, dekbedovertrekken en ook in kussens. Op het mooie mooie kussen hieronder zie je organische vormen in zachte stof op het kussen.  

Een ontzettend leuke combinatie. Vind je ook niet? 

Wanddecoratie 

Een andere manier om verandering in je interieur aan te brengen voor het najaar, is door wanddecoratie op te hangen. Je kunt hiermee kleuraccenten aanbrengen als je basis uit neutrale kleuren bestaat, maar je kunt ook juist gaan voor rustige kleuren. Wat je nu steeds meer ziet is wanddecoratie in één kleur. Sommigen maken hier een leuk DIY-project van en gaan zelf aan de slag met het creëren van wanddecoratie. Als dat niet aan jou besteed is, zijn er genoeg leuke opties om het kant-en-klaar in huis te halen. Bij ons vind je bijvoorbeeld deze leuke lijsten hieronder! 

 

Kortom, er is genoeg te vinden bij Intratuin Duiven om jouw huis klaar te maken voor het najaar! Alle items in deze blog zijn te vinden op onze sfeerafdeling.