WELKOM OP ONZE WINKELPAGINA

LAAT JE INSPIREREN DOOR INTRATUIN!

Intratuin Duiven ligt  in de Liemers, in de provincie Gelderland, tussen Arnhem en de Duitse grens in. Van een klein winkeltje aan huis is de winkel uitgegroeid op een nieuwe locatie tot de grootste Intratuin van Nederland. Bij Intratuin Duiven kun je terecht voor maar liefst 28.000 m2 overdekt winkelplezier. In ons ruime assortiment aan planten, tuinmeubelen, barbecues, sfeeritems, tuingereedschap en onderdelen vind je alles om jouw huis en tuin groener en gezelliger te maken. Daarbij staat ons vriendelijke en deskundige personeel altijd voor je klaar.

Bij ons staat vakmanschap, kennis en inspiratie centraal. Iedere dag informeren we onze bezoekers over de mogelijkheden van een gezonden en groene omgeving. We maken filmpjes en foto’s met inspirerende ideeën & tips voor binnen en buiten.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

STEL JE VRAGEN AAN INTRATUIN DUIVEN

Heb je een vraag? Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet: over ons assortiment, productvragen, aankopen, onze faciliteiten en de openingstijden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

Neem direct contact op

EEN UNIEK DAGJE UIT BIJ INTRATUIN DUIVEN

Bezoek De Proeftuin om even heerlijk te ontspannen tijdens het winkelbezoek.

 

Reserveer direct