Welkom in onze tuinwinkel

Goed gereedschap is het halve werk!

Het onderhouden van je tuin is vaak een flinke klus. Zo moet het gras regelmatig gemaaid worden, planten en hagen gesnoeid worden en voor elk seizoen klaargemaakt worden. De tuin goed onderhouden kan haast niet zonder tuingereedschap. Bij Intratuin Duiven ben je op het juiste adres voor alle tools die je nodig hebt om te tuinieren! We verkopen onder andere snoeigereedschap, tuinmachines, schoffels, snoeischaren, spaden, schoppen, rieken, tuinslangen, noem het maar op! Zorg daarnaast bijvoorbeeld ook voor goede werkkleding als je in de tuin aan de slag gaat, zoals handschoenen, een tuinschort en laarzen. In ons brede assortiment verkopen wij ook alles om je planten en gazon mooi en gezond te houden. Heb je hulp nodig? Wij helpen je graag op weg.

Wij verkopen onder andere

Laat uw beregeningsplan maken door ons!

Fijn dat u samen met ons wilt kijken naar een beregeningsplan voor uw tuin! Graag maken wij voor u een plan dat afgestemd is op uw wensen en ondersteunen wij u met advies. Dit advies bergen wij uit aan de hand van een door u aangeleverde plattegrond en tegen een borg van €10,-. Gaat u over tot aankoop bij ons, dan wordt dit bedrag een korting op de aankoopbon. 

Wij vragen u op de plattegrond het volgende aan te geven, zodat alle informatie voor ons direct helder is:

 • Positie van het huis
 • Waterpunt (kraan of pomp)
 • Het aantal seconden het kost voor een emmer van 10 liter om volledig vol te worden. 
 • Waar bevindt zich eventuele bestrating?
 • Waar kunnen leidingen eventueel onder de bestrating door? of waar juist helemaal niet?
 • Waar de beplanting zich bevindt en om welke planten het gaat.
 • Globale afmetingen van de tuin.
 • E.e.a. waarvan u denkt dat nog relevant kan zijn in uw situatie. 

Voorzie ons tevens van uw contactgegevens:

 • Naam
 • Telefoonnummer
 • Email adres

Verder zijn wij benieuwd of u de aanvoerleidingen ondergrond wilt hebben (kosten liggen tussen de €650 à €1100 euro) en of het systeem automatisch of handmatig aangestuurd dient te worden. 

Uw gegevens kunnen verstuurd worden naar info@duiven.intratuin.nl

Na aanlevering van de plattegrond en aanvullende informatie gaan wij over tot het uitwerken van advies. Houdt er rekening mee dat dit meestal niet direct in de winkel kan. Zodra het advies uitgewerkt is zullen wij contact met u opnemen om het een en ander uit te leggen. Na uw goedkeuring zullen wij een bestellijst opmaken zodat alle producten op een later moment opgehaald kunnen worden.

Wij hopen dat u door ons goed op weg geholpen kunt worden en zien graag uw gegevens tegemoet!

Email sturen

Een uniek dagje uit bij
Intratuin in Duiven

Bezoek De Klimtuin om even heerlijk te ontspannen tijdens het winkelbezoek.

 

Reserveer direct