Bij Intratuin Duiven kan je, ondanks de huidige maatregelen, nog steeds je favoriete tuinartikelen, barbecue, woonaccessoires, tuinmeubelen en nog veel meer kopen.

CORONA-QR CODE

Voor onze kerstshow en winkel hoef je niet te reserveren en je hoeft geen corona-toegangsbewijs en/of negatieve test te laten zien. Echter als je gebruik wilt maken van onze horeca dan zijn wij verplicht je Corona QR-code te scannen. Toiletten blijven vrij toegankelijk ook zonder corona-toegangsbewijs.

MONDKAPJE

Het is momenteel niet verplicht om een mondkapje te dragen.

HYGIËNE

Verspreid door onze winkel staan hygiënepunten met desinfectiemiddel en er worden frequenter schoonmaakrondes gedaan bij de toiletten om deze zo hygiënisch mogelijk te houden.

OVERIGE MAATREGELEN

  • Er zijn voldoende winkelmandjes en -karretjes beschikbaar voor onze gasten. Er is de mogelijkheid om deze extra schoon te maken bij een hygiëne punt.
  • We vragen onze gasten om de instructies van onze medewerkers op te volgen.
  • Bij de entree van onze winkel vind je de actuele informatie rondom de corona-maatregelen.
  • Volg de aangegeven looproutes, en loop niet tegen het verkeer in. Blijf a.u.b. aan de juiste kant lopen indien er afzetpaaltjes geplaatst zijn.
  • Op deze website staat de verwachte drukte in de winkel. Zo kan jij je plannen wat voor jou een geschikt moment is onze winkel te bezoeken.

EEN UNIEK DAGJE UIT BIJ INTRATUIN DUIVEN

Bezoek De Klimtuin om even heerlijk te ontspannen tijdens het winkelbezoek.

 

Reserveer direct