Via onze webshop kan je bijna alle artikelen bestellen om af te halen of thuis te laten bezorgen. Er zijn echter ook een aantal artikelen welke niet via de webshop besteld kunnen worden, zoals een aantal grote kamerplanten. Om het toch mogelijk voor je te maken om deze artikelen te bestellen en af te halen kan je gebruik maken van onze bestellen en afhalen (click & collect) service. Een bestelling hiervoor kun je plaatsen via het bestelformulier.

STAP 1

Stuur ons een e-mail of bel ons voor de producten die je wilt bestellen

STAP 2

Als wij je bestelling ontvangen hebben, gaan wij vervolgens de producten die je besteld hebt verzamelen. Het duurt ongeveer 1 tot 3 uur voordat de bestelling voor je klaar staat.

STAP 3

Zodra je bestelling compleet is en klaar staat, ontvang je per e-mail bericht en pas dan kun je langskomen om dit af te halen. Wacht dus even af, tot je van ons bericht hebt gekregen!

.

STAP 4

Je komt jou bestelling afhalen bij onze klantenservice. Is je bestelling nog niet van te voren afgerekend, dan kan dit in de winkel alleen met een PIN betaling.

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

Onze winkel is nog gesloten en alleen geopend voor het afhalen van Click&Collect bestellingen, volgens alle richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Heb je na het afhalen een vraag, is er iets kapot of klopt er iets niet aan het product? Stuur dan een duidelijke foto van het product en van de kassabon (dit mag ook een rekeningafschrift zijn), naar info@duiven.intratuin.nl. Als je direct nar de winkel komt mogen wij je volgens de richtlijnen helaas niet helpen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is de Intratuin afhaal & bezorgservice?

Via onze webshop kan je bijna alle artikelen bestellen en thuis laten bezorgen. Er zijn echter ook een aantal artikelen welke niet via de reguliere manier verstuurd kunnen worden, zoals een aantal grote kamerplanten. Om het toch voor je mogelijk te maken om deze planten nu in huis te halen hebben wij deze extra afhaal en bezorgservice ingericht. Bij het artikel staat aangegeven of deze in aanmerking komt voor deze afhaal en bezorgservice.

Welke producten kan ik bestellen via de intratuin afhaal & bezorgservice?

In principe alle artikelen waarbij is aangegeven dat deze in aanmerking komen voor de afhaal- & bezorgservice of de artikelen die in de flyer staan. Mocht je meer dan 3 verschillende artikelen willen bestellen dan kun je dit aangeven in het opmerkingen veld van het bestelformulier.

Voorwaarden lokale bezorgservice

Voor de lokale bezorgservice geldt dat het afleveradres zich binnen een straal van 15 km van een Intratuin moet bevinden. De minimale bestelwaarde is € 25.-. Bezorgen boven de €40.- is gratis, onder de €40.- wordt €4.95 aan kosten doorberekend. De vestiging neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. De betaling vindt plaats via de vestiging.

Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Zodra wij je bestelling hebben ontvangen gaan we aan de slag voor je. Je krijgt van ons bericht zodra je bestelling klaar ligt om afgehaald te worden.

Kan ik mijn aankopen laten bezorgen?

Click&Collect bestellingen kunnen niet bezorgd worden. Wil je jouw bestelling graag thuis laten bezorgen, plaats je bestelling dan via onze webshop.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

De betaling gaat uitsluitend via digitale middelen zoals mobiele pin of Intratuin cadeaukaart.

Specialistische vragen over producten

Specialistische vragen over producten kun je het beste stellen via de mail info@duiven.intratuin.nl.  Een collega van de desbetreffende afdeling kan hier dan meer over vertellen.

Hoe kan ik een product wat ik besteld heb via de Intratuin bezorgservice ruilen of retourneren?

Ruilen of retourneren is alleen mogelijk bij de winkel waar de bestelling vandaan komt. Het is dus niet mogelijk om de bestelling terug te sturen of op te laten halen. Indien je iets wilt ruilen of retourneren, neem dan eerst contact op met de winkel voor een afspraak.

Kijk ook op onze klantenservice pagina voor nog meer veel gestelde vragen